Gastenboek

⇐ Eerste | ← Vorige || | Laatste ⇒
De foto's van de eigen organisatie staan op de onze website.
Heb je interesse................
Stuur een mailtje naar informatie@nachtvanweesp.nl en je ontvangt ze per e-mail. Gratis voor alle deelnemers!
— Loes Donker (wo 14 mei 2014 01:08)
Deze ‘Nacht van Weesp’ is wat ons betreft met ‘horten en stoten’ alsnog (en wat later bleek) onverwacht prima verlopen.
We, mijn zoon Ruben en ik, hadden ons weer ingeschreven met de klassieke Renault 4cv Sport (uit 1955), alhoewel hij, doordat hij aan het eind van het afgelopen ‘oldtimer’-seizoen een vastgelopen motor had opgelopen, in reparatie was. Maar dat inschrijven voor de NvW was al op 1 januari, en er zou nog voldoende tijd zijn om de 4cv op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen, en dus ook voor de NvW. Helaas, het verliep geheel anders. Toen ik de vrijdag vóór de start mijn bestelde nieuwe 6-volts accu binnen kreeg en gemonteerd had, startte de inmiddels aangeschafte en ingebouwde Renault-Gordini-motor direct, maar bij het gasgeven bleek dat de carburator niet goed zijn werk deed. Hier kon ik de NvW niet mee te rijden. Dan maar het dagelijkse vervoermiddel, de Kangoo maar pakken; gezien de weersverwachting misschien wel een geluk bij een ongeluk?
Na de technische keuring, die natuurlijk probleemloos verliep, aangezien de auto net twee weken daarvoor een uitgebreide onderhoudsbeurt en APK-keuring had ondergaan, naar het startpodium. Daar werden we nog op de foto gezet en konden we starten met de altijd weer perfect georganiseerde- en uitgezette rit.
Halverwege het eerste traject, in Almere (onze thuisbasis)……… de auto valt stil en is niet meer aan de praat te krijgen. Eerst even flink balen, daarna met een heldere ingeving Arto van Kerkhof, de eigenaar van garage Dorestad gebeld. Deze begreep, omdat hij zelf ook een rallyrijder is, direct de nood, en kwam er direct aan. De Kangoo werd naar zijn bedrijf gebracht en met een 30 minuten oponthoud konden we alsnog de rit vervolgen in een van Arto geleende, bijna nieuwe Fiat 500. Met de nodige ‘kunst en (soms vooral) vliegwerk’ kwamen we toch nog een 4 minuten vóór tijd bij VTC-1.
Verder verliepen de daaropvolgende trajecten zeer voorspoedig en bij de 2e- en 3e VTC zagen we aan de tussenstand dat we er goed voor stonden. We zouden zeker bij de top 5 eindigen.
Dus we konden die zondagavond vol goede moed en verwachtingsvol naar de prijsuitreiking. Na de gebruikelijke plichtplegingen van voorzitter Daan Pont met het bedanken van de sponsoren én alle medewerkers (die ook dit jaar weer een TOP-prestatie geleverd hebben) en de uitleg van de diverse trajecten door de ‘uitzetters’, zou het bekendmaken van de prijswinnaars beginnen. Maar Daan had eerst nog een mededeling, die de organisatie diezelfde morgen nog ‘hoofdbrekens’ had bezorgd; er was n.l. een deelnemer die zich had ingeschreven in de ‘Classic Tour’-klasse, maar niet in een klassieke auto de ‘Nacht’ had gereden. Hierdoor is na langdurig overleg besloten dat deze deelnemer dan ingedeeld zou worden in de ‘Toer’-klasse. Een goed verstaander heeft aan deze mededeling genoeg om te beseffen dat het hem zelf betrof. Wellicht zou dit nadelig kunnen uitpakken in de klassering, aangezien we (terecht) niet meer deelnamen in de ‘Classic-toer’-klasse. Onze verbazing was dan ook des te groter dat we te horen kregen dat we uiteindelijk de 1e prijs (én bijbehorende wisselbeker) in ontvangst mochten nemen. GEWELDIG!!! Wat waren we blij! Maar volgend jaar willen we wel weer met de Renault 4cv starten in de ‘Classic-Toer’-klasse, hoor.
— Guus en Ruben Jonker -O27- (di 13 mei 2014 16:46)
De link komt vast ook nog wel op de site te staan, maar voor de mensen die zich afvragen waar ze de foto's kunnen bekijken of bestellen die ik heb gemaakt langs de route, hierbij de link:

www.autopics.nl/index.php?p=gallery&onderdeel=diversen&pagina=NachtvanWeesp2014
— Dick Groen (ma 12 mei 2014 19:56)
Wat hebben wij weer genoten van de NvW. Het weer was af en toe wat vochtig maar was weer een belevenis.

Bedankt voor de goede organisatie

Jeroen Spee
Burton HN-51-VF
— Jeroen spee (ma 12 mei 2014 19:32)
Is het nu ochtend, middag of toch avond? Ik ben het even kwijt. Wat ik niet kwijt ben is de fantastische herinnering aan weer een SUPER geslaagde Nacht van Weesp. Ondanks dat dat het weer wat vochtig was, leed het plezier er niet onder. (integendeel)

Uiteraard vraag ik me af waarom we toch weer in sommige vallen zijn getrapt. (agh....bij de NvW doe je mee om in de maling genomen te worden.)
Voor de organisatie: wederom TOP, diep respect voor alle inzet, tijd en moeite die gedaan wordt om een evenement als de Nacht van Weesp zo'n groot succes te laten zijn.

De Nacht van Weesp, een ervaring om her te beleven.

Chris van den Bos (Navigator Morgan 4/4 1989)
— Chris van den Bos (ma 12 mei 2014 08:23)
Namens het hele KWW-team weer een heel groot compliment aan de organisatie. Hij zat weer super in elkaar. Gigantisch wat een werk hebben jullie ermee, maar wat een mooi evenement is het toch! Wij hebben er weer van genoten en veel lol gehad! Tot volgend jaar!
— Roland Hendriksen (zo 11 mei 2014 16:34)
Na twee jaar afwezigheid voor een uitgebreide restauratie van de auto weer terug van weggeweest. En wat een nacht was het weer. Eén van onze favoriete ritten in Nederland! Een gemeend dankjewel voor alle mensen betrokken bij de organisatie, je zal maar op zo'n onmogelijk tijdstip in je auto langsde weg zitten om stempeltjes (en Marsjes 😊) uit te delen. Bedankt allemaal voor weer een geweldige NVW.
— Wilma Houps (zo 11 mei 2014 14:07)
Wat jammer dat ik er niet bij kan zijn vannacht! Maar ik hoop dat jullie allemaal heerlijk genieten van deze nacht!

Groetjes,

Linda
— Linda Penninx (za 10 mei 2014 23:44)
Namens MINI Amsterdam wens ik iedereen, organisatie en deelnemers, graag een gelukkig 2014. En succes met de voorbereiding op de 43e Nacht. MINI Amsterdam is er weer bij! We hebben er al weer zin in!
— Eric Weijers (vr 3 jan 2014 14:10)
Wat een leuke mooie route was het ! Alleen jammer van alle fouten, dit komt door ons natuurlijk maar ook door de instinkers... In belgie gebeuren deze dingen niet zoals hier... Borden veranderen, einde weg is einde weg, inrit is inrit waar je niet in mag ect... Ondanks dit was er geen klacht over dit, alleen de begin rit door bijlmer was minder suc6, deuren op slot en gaan... Er werd flink gekeken door de buurt en was te druk met verkeer om je heen om op te letten, veel gejaag en toeter werk achter je... De loempia en buffet waren heerlijk ! Maar het saucijzenbroodje was koud en dus niet oven heerlijk ! Konden de drukte niet aan ... En bij het buffet vinden het schandalig dat het drankje wat inbegrepen zit heeeeeeeeeeel weinig was ( half glas ) dit was vorig jaar niet zo. Geef dan 2 bonnen of een vol glas.
Er was geen toetje of koffie wat ook voorheen was. Toen kon je nog tiramisu als dessert nemen. Volgend jaar hopelijk weer naar flevoland/volendam polders... Met een foto opdracht deze was erg leuk en zit er al tijdje niet meer in. Tot volgend jaar !!!
— C-klasse (wo 16 mei 2012 23:05)
⇐ Eerste | ← Vorige || | Laatste ⇒
Nieuw bericht